Κατηγορίες

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Γαλλικό Μανικιούρ απο ακρυλικό

Ένα απο τα πιο κλασικά και κομψά μανικιούρ αλλα συγχρόνως και πολυ σεξυ, αποτελεί εγγύηση για περιποιημένα άκρα.

Το γαλλικό μανικιούρ, το γνωστό σε όλους για τη λευκή λεπτή γραμμη στην άκρη και το ροζ παστέλ βερνίκι - που μιμηται το φυσικό χρωμα του νυχιού - ειναι τόσο πολυ διαδεδομένο που το εχουν δοκιμάσει σχεδόν όλες.

Προσωπικά, ειναι απο τα αγαπημένα μου μανικιούρ και επιστρέφω σ' αυτο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτη τη φορα δοκίμασα το "γαλλικό" σε ακρυλικό και όχι στο φυσικό μου νύχι. Το αποτέλεσμα με έχει ενθουσιάσει.
Η τεχνική του ειναι ιδιαίτερη, γιατι χρειάζεται πρώτα να περαστεί το ακρυλικό στο ροζ παστέλ χρωμα και στο κενό που παραμένει στην άκρη του νυχιού, το λευκό ακρυλικό. Η τεχνική του, λοιπόν, περίπλοκη αλλά όταν είσαι στα χέρια της Αλιόνας, από το "Luxury Nails" στη Θεσσαλονίκη, της έχεις τυφλή εμπιστοσύνη και αφήνεσαι στα έμπειρα χέρια της. Φυσικά, το αποτέλεσμα, όχι απλά σε δικαιώνει αλλα σε εντυπωσιάζει και σε ενθουσιάζει στο μέγιστο βαθμό.

Tip
Παρατηρήστε τη λεπτομέρεια στην ένωση των δυο χρωμάτων. Θα δείτε οτι, παρόλο που το σχήμα του νυχιού ειναι τετράγωνο, το λευκό χρωμα ξεκινάει απο καμπύλη γραμμη και όχι ευθεία. Αυτο ειναι η λεπτομέρεια που κανει τη διαφορά γιατι ουσιαστικά μιμηται επακριβώς το φυσικό νύχι.

Οποτε, την επόμενη φορα θυμηθείτε αυτη τη λεπτομέρεια και να είστε βεβαιες οτι το γαλλικό μανικιούρ σας θα αρέσει σε όλους και πανω απ' όλα σε σας!

Για να επικοινωνήσετε με Luxury Nails επισκεφτείτε: Facebook: https://goo.gl/o7QdOB και Instagram: luxurynailsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου