Κατηγορίες

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Naked2 & Naked3 | My review |




Το YouTube είναι γεμάτο με τις παλέτες σκιών Naked της Urban Decay, με τα καταπληκτικά τους χρώματα και τους άπειρους συνδυασμούς που μπορεί κανείς να κάνει. Είναι δυνατόν να μην τις θέλεις; Όχι, βέβαια, δεν γίνεται. Τις θέλεις. Το ερώτημά μου, όμως, είναι άλλο. Γιατί τα Sephora εδώ στην Ελλάδα να μην έχουν ένα stand και με καλλυντικά της Urban Decay;
Στην Ιταλία μπαίνεις σε ένα κατάστημα Sephora και έχει και Urban Decay και Bare Minerals. Τόσα απλά! Γιατί για μας που ζούμε στην Ελλάδα να είναι τόσο δύσκολο να τα βρούμε; Πρέπει να τα παραγγείλεις ηλεκτρονικά και να πληρώσεις και shipping. Από τη άλλη, το άσχημο είναι ότι κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις, οπότε μέχρι να έρθουν δεν μπορείς να ξέρεις ότι έχεις πληρώσει για τα αυθεντικά.
Μπορεί να ακούγεται λίγο χαζό, το ξέρω. Άλλα, όταν μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή εταιρία, με πολύ αξιόλογα καλλυντικά, ε ναι, αναρωτιέμαι, γιατί πηγαίνοντας για Ιταλία δε μπορούν να κάνουν μια στάση και στο ελληνικό Sephora;

Τις δικές μου παλέτες Naked2 και Naked3 τις αγόρασα από το eBay.uk, το θεωρώ αρκετά αξιόπιστο. Επιπλέον, δουλεύει και ένας φίλος μου εκεί και με έχει διαβεβαιώσει για την αξιοπιστία του. Πάλι, όμως, χρειάζεται προσοχή και επιπλέον, να ψάξεις πολύ καλά αυτό που θέλεις να αγοράσεις. Για όσους ενδιαφέρονται, επισυνάπτω το link από κει που αγόρασα τις δικές μου παλέτες, μιας και ήταν αυθεντικές.
Συνοδεύονται με τέσσερα δειγματάκια από τα eye primer που έχει η εταιρία, η κάθε μία. Περιλαμβάνουν 12 σκιές η κάθε παλέτα και από ένα διπλό πινέλο, το οποίο επαρκεί για να κάνεις ένα άψογο μακιγιάζ. Η συσκευασία τους είναι η ιδανική, καθώς είναι μεταλλική και ασφαλίζει τέλεια. Δε φοβάσαι ότι θα σου σπάσει ή ότι θα ανοίξει (μου έχει πέσει κάτω και δεν έπαθαν τίποτα ούτε οι σκιές ούτε ο καθρέφτης).

Naked2
Naked3


Χρωματικά, όλη αυτή η σειρά «παίζει» σε neutral αποχρώσεις, το λέει και το όνομά της… Naked! Συγκεκριμένα, η Naked2 κινείται σε γήινους τόνους. Έχει χρυσά, μπρονζέ, καφέ, το απόλυτο μαύρο, ένα θερμό ασημί και ένα γκρι-κυπαρισσί. Μόνο δυο ματ και οι υπόλοιπες είναι shimmer και μεταλλικές. Η Naked3 κινείται σε ροζ-μωβ τόνους. Όλες είναι πιο γλυκές αποχρώσεις, από το ματ λευκό μέχρι το μαύρο που περιέχει δαμασκηνί glitter. Ενδιάμεσα βρίσκονται τα ροζ, τα καφέ, ένα γκρι και ένα χρυσό της άμμου. Περιέχει τρεις ματ σκιές και οι υπόλοιπες είναι, φυσικά, shimmer και μεταλλικές.

Tip: Βρέξτε το πινέλο σας για να βάλετε τις μεταλλικές σκιές. Το αποτέλεσμα θα σας τρελάνει!


 

Να προσθέσω επίσης, ότι σε ένα ταξίδι δε χρειάζεται να πάρετε καμία άλλη σκιά μαζί σας, οι παλέτες αρκούν (και περισσεύουν…)!

Δείτε makeup tutorials που χρησιμοποίησα σκιές από τις παλέτες για να δείτε και στην πράξη πως φαίνονται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου