Κατηγορίες

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Oh Yes... Black eyeshadow instead of Eyeliner

Are you into that?


 Ένα από τα μεγάλα μυστικά, όσον αφορά στο μακιγιάζ, που πολλοί δε γνωρίζουν, είναι ότι ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ είναι πραγματικά αναντικατάστατα. Όπως, για παράδειγμα, η κόλλα για τις ψεύτικες βλεφαρίδες (ή οι ίδιες οι ψεύτικες βλεφαρίδες), αν την ξεχάσεις δε μπορείς με τίποτα να την αντικαταστήσεις. Κάπου εδώ, όμως, έρχονται τα καλά νέα. Το liquid eyeliner - και όλων των τύπων eyeliner - μπορεί εύκολα να δώσει τη θέση του και σε άλλα προϊόντα, όπως η μαύρη σκιά ματιών.


 Για όλες εκείνες τις φορές, λοιπόν, που δεν έχουμε ούτε την όρεξη όυτε το χρόνο να προσπαθήσουμε για την τέλεια γραμμή eyeliner, η μαύρη σκιά δίνει τη λύση. Χρησιμοποιώντας ένα λοξό, πλακέ ή απλά μικρό πινέλο ματιών και περνώντας το από τις ρίζες των βλεφαρίδων, μπορούμε να σχηματίσουμε το περίγραμμα που επιθυμούμε. Αν κάπου κάνουμε λάθος, δε χρειάζεται να αγχωνόμαστε, η σκιά σβήνει πολύ πιο εύκολα από το eyeliner με μια μπατονέτα και χωρίς να χαλάσει το υπόλοιπο μακιγιάζ. Επίσης, μπορούμε να τη "χτίσουμε", δηλαδή να την περάσουμε ξανά και ξανά, όσες φορές θέλουμε.

Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό και δραματικό αποτέλεσμα, που πλησιάζει ακόμα καλύτερα το effect του eyeliner, χρειάζεται απλά να βρέξουμε προηγουμένως το πινέλο μας με λίγο νερό ή με κάποιο προϊόν fixing ή mist. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ κοντά σ' αυτό που επιθυμούμε. Βεβαίως, όσο περισσότερο προσθέτετε τόσο πιο έντονο γίνεται.

Βεβαιωθείτε, όμως, ότι η σκιά που χρησιμοποιείτε είναι καλής ποιότητας, δηλαδή αποδίδει το χρώμα της πλούσια και με ένταση. Ο καλύτερος τρόπος για να το διαπιστώσετε είναι να ελέγξεται τη σκιά στο χέρι σας και να τη συγκρίνεται με άλλες. Αν αποδίδει το χρώμα της τόσο καλά και έντονα, ώστε να σας εντυπωσιάζει, τότε σας κάνει και αξίζει.

Μην αγχωθείτε, λοιπόν, ξανά για τις ικανότητές σας στο eyeliner. Αυτές θα τις εξασκήσουμε σε ένα από τα επόμενα βίντεο. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά makeup looks όσες είναι και οι εναλλαγές της διάθεσής μας. Αμέτρητες! :D

Απολαύστε το βίντεο μου και Καλή Επιτυχία ! <3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου